Twój koszyk jest pusty ...
    1 » 2 » 3 » Oliwka konserwująca do ostrzy Moser 5 ml4

    Producenci

    Kontakt

    • E-mail:zamowienia@mfryz.pl
    • Telefon668 580 645
    • Gadu Gadu44622785
    • Godziny działania sklepu>>>Sklep działa 24h/7dni<<< Obsługa zamówień: Pn – Pt: 7 – 15 Sob. – Nd. – tylko kontakt mailowy

    Promocje

    Cennik

    Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
    Oliwka konserwująca do ostrzy Moser 5 ml

    Oliwka konserwująca do ostrzy Moser 5 ml

    Moser

    Dostępność: Dostępny

    Koszt wysyłki: od 9,99 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier. Czas dostawy paczek kurierskich od chwili nadania to 24 H. - 14,00 zł
    Przesyłka Pocztex Kurier48. - 9,99 zł

    Numer katalogowy: 0092-6160

    Stan magazynowy:

    Cena: 9,90 zł

    Ilość: szt.
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu
    • Recenzje produktu (0)
    • Historia zakupów (5)

    "ZADBAJ O SWOJĄ MASZYNKĘ. PRZEDŁUŻ ŻYWOTNOŚĆ OSTRZA"

    Oliwka konserwująca do ostrzy Moser 5 ml
     
    Środek do konserwacji ostrzy  to specjalnie opracowany środek do smarowania ostrzy w maszynkach. Ostrza maszynki do strzyżenia należy smarować po każdym strzyżeniu. Nie smarowane ostrza potrafią się zacierać i stawiają opór, powoduje to szybsze ich zużycie. Częstą oznaką tego, iż ostrze wymaga smarowania jest jego podwyższona temperatura podczas pracy.
    Pojemność 5 ml. 

    Wszystkie produkty w naszym sklepie są oryginalne, pochodzą od polskiego dystrybutora i posiadają hologram z numerem na produkcie i na karcie gwarancyjnej. Kupując tak oznaczony produkt masz pewność że nie kupisz podróbki i że nie będziesz mieć problemów
    z serwisem.

    Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

    Napisz recenzję

    Klient: Ju...ka, data zakupu 13-08-2019 22:03

    Klient: MF...KI, data zakupu 04-04-2018 14:14

    Klient: Ka...ak, data zakupu 12-02-2018 07:31

    Klient: To...ak, data zakupu 11-10-2017 23:30

    Klient: Sy...ta, data zakupu 14-02-2017 12:38